Професионалистите в „Кредит Мениджър“ се отличават с изразен опит в сектора на недвижимите имоти и всички съпътстващи го услуги, като Правен анализ, Експерни оценки чрез доверените си партньори от ARCO REAL ESTATE и Кредитно посредничество. Компанията разбира фундаменталните нужди на клиента си, които ипотечното и потребителско кредитиране могат да удовлетворят.

„Кредит Мениджър“ предлага посредническа дейност в намирането на нов дом благодарение на Агенция на годината в България за 2019 г. – ARCO REAL ESTATE.

Всеобхватеният ни поглед в индустрията, комбирниран с дългогодишни корпоративни и индивидуални отношения с кредитните институции в Република България, формира истинското конкуретно предимство на „Кредит мениджър“. Нещо повече, той е гаранция за един експертен модел на работа и ефективни резултати.

„Кредит Мениджър“ е независима институция, работеща с широк спектър от кредитния пазар в България. Ние създаваме конкуренция между банките, постигайки най-добрите условия за нашите клиенти. Нашият партньор сте вие, потребителите.

„Кредит Мениджър“ е част от Асоциациата на кредитните посредници в България (АКПБ) и гарантира защитата на потребителите чрез приетия Етичен кодекс на АКПБ.

Мисия:

Превръщаме търсенето на клиента в лесно преживяване, като се стремим да постигне безпроблемно това, което желае.

 

Ценности:

✓ Сътрудничество – ние работим заедно с нашите партньори и клиенти и сме убедени, че така постигаме повече. Подкрепяме се и искаме да се радваме на уважение и доверие. Ценим експертизата на нашите служители и създаваме работна среда, която насърчава сътрудничеството, творческите идеи и предприемаческия дух.

✓ Отговорност – ние работим отговорно и се отнасяме сериозно към резултатите ни. Работим отговорно като подпомагаме хората и бизнеса да намерят най – доброто решение и да сключат най – добрата сделка на кредитния пазар.

✓ Развитие – развиваме се като се учим от опита, споделянето и личните качества. Любопитни сме да научим много нови неща по пътя си.

Обещаваме да бъдем:

✓ Вашия неуморен партньор

✓ Индивидуални в подхода си към Вас

✓ По-добрия кредитен съветник.